FAQ / ofte stilte spørsmål

Hvordan bruker jeg kuponger på web og mobil?

Søk på www.gratiswifi.no på mobil, PC eller MAC for å finne ønskede kupongtilbud. Du kan så enten skrive kupongen ut og ta den med til aktuelle butikk, eller du kan lagre kupongtilbudet på mobil og hente frem kupongtilbudet i butikk. Kupongen lagres når du er innlogget på din brukerkonto og velger KLIKK FOR Å LAGRE TILBUDET. For å finne frem tilbudet igjen på din mobil logger du inn på din brukerkonto og klikker VIS LAGREDE TILBUD/ KUPONGER. Da kan du vise frem kupongen med strekkode til ekspeditøren i butikker for å benytte deg av tilbudet

topp

Hvordan får jeg kupongtilbud kun i mitt område?

På hjemmesiden har du muligheten til å søke etter produkter og tjenester som interesserer deg, etter bransje, og i kolonnen til høyre hvor du kan søke etter tilbud. Velg ønsket område du vil motta kupongtilbud i og søk. Lagre dette området som standard for å se tilbud kun i dette området. Denne listen viser alle de områder vi representerer i dag. Hvis du ikke ser området du leter etter kan du kontakte oss for assistanse ved å velge link for hjelp, klikk så tasten for kontakt oss.

topp

Hva koster denne tjenesten ?

Disse tjenestene er gratis! Hvis du ønsker forbedringer og større utvalg av tilbud har du muligheten til å dele og benytte deg av kupongtilbudene via sms, utskrift eller lagre de på mobil.

topp

Hvordan vet jeg at mine kampanjer fungerer?

Når du er innlogget som annonsør får du en forhåndsvisning av antall visninger, klikk, innløste kuponger og  anbefalinger av din bedrift. Klikk på  rapport knappen inne på din annonsørkonto, velg din annonselokasjon, dato du ønsker rapport for og trykk søk. Vær obs på at du også får visninger fra alle lokasjoner i din annonsepakke/ ditt abonnement som vil bedre merkevarekjennskapen til dine varemerker.

topp